00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

ציר בקר סאן

מה מכינים:

 

חצי  קילו עצמות מוח (עצמות סוכר)

1 בצל גדול

2  גזרים  

1 קשוא

1 גמבה אדומה

1 שורש סלרי  

1 שורש פטרוזיליה

2 עלי דפנה

חצי כפית פלפל שחור

 

 

ליטר וחצי מים 

 

1) מכניסים את העצמות לסיר עם מים מרתיחים ושוטפים

2) מחממים תנור ל-220 מעלות, מניחים את העצמות בתבנית ומכניסים לתנור לחצי שעה

3) מכינים את הירקות, מקלפים בצל גדול , 2 גזרים, גמבה אדומה, עלי דפנה, פלפל שחור ,שורש פטרוזיליה                    וראש סלרי 

4) מכניסים לסיר את העצמות , מוסיפים את הירקות ועוד ליטר וחצי  מים ומביאים לרתיחה

5) לאחר רתיחה מעבירים לאש קטנה לכ-3  שעות , בודקים מידי פעם שיש מספיק נוזלים 

                בתום הבישול צריך להשאר כליטר נוזל

 

לאחר צינון , מסננים ומעבירים לכלים חד פעמים /רב פעמים  בגדול של כ-100 מ"ל או 200 מ"ל  רושמים תאריך ומקפיאים 

ומשתמשים כשצריך לדוגמא למיטיטי., רוטב בולונז וכו' 

 

לציר אין צורך  להוסיף מלח מכיוון שממילא ממליחים את התבשילים בהמשך,

אם טועמים אותו כדאי להמליח מעט את הציר שבכף.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת