00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

פתיתים אדומים

פתיתים אדומים

חומרים:

כוס פתיתים

2- כפות קטשופ

כף שמן

בצל קצוץ

מלח

פלפל

2- כוסות מים רותחים

אופן - הכנה:

מטגנים בסיר על אש בינונית את הבצל עם כף שמן עד שקיפות, מוסיפים 2 כוסות

מים רותחים ואת שאר התבלינים וערבבו היטב, הוסיפו בזהירות את הפתיתים

לסיר והגבירו את האש עד שתראו שהמים רותחים ואז הנמיכו את האש, והמתינו כ

- 15 דקות בערך בזמן הבישול, ברגע שתבחינו שהמים נספגו בפתיתים תכבו את

האש, והשאירו את הסיר מכוסה ל- 5 דקות נוספות.....בתאבון.....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת