33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בריאות בקלות

Blog day 2011

Blog day הוא היום בו הבלוגרים ממליצים על בלוגרים אחרים.

היום  31/8/2011 חל יום הבלוגים הבנלאומי . השנה החלטתי לקחת חלק בפרויקט זה.

לקרא, להכיר להעמיק את הקשר עם בלוגרים נוספים, שונים , טובים, מיוחדים . יש כאלו בלוגים שלא הכרתי  ובחיפוש המסוים שעשיתי  במהלך השבוע האחרון אהבתי . ובלוגים נוספים שהכרתי דרך תגובות שלהם אליי, שמצאו חן בעיני מתכונים, פוסטים שכתבו.  

אתחיל עם :

1. אמציור ואיור בסיפור  . 

בלוג מאויר , צבעוני . התמונה נראית כשרבוט אך הפרטים ברורים , הצבעים נעימים ונוגעים. מילות התוכן מעשירות את האיור, את הקווים . פשוט לקחת ולתלות על הקיר. נתקלתי בבלוג דרך תמונה נבחרת בעמוד הבית, נדלקתי . כל הכבוד ובהצלחה.

2. מכתב בבקבוק , הבלוג של צופיה מארץ רחוקה.

מעניין , מגוון,מעשיר בידע כללי ופרטי אישי. צופיה כותבת ומשתפת  אודות החיים בחו'ל , מספרת על המשפחה על ההווי הסוב אותה. אני  מאוד אוהבת את הכתיבה והנושאים ,נהנית לקרא אותה. בהצלחה וכל טוב.

שיתפתי אתכם במתכון שלה קאפקייקס שמרים , מצוין.

3.תופרת החלומות , הבלוג של עינבלית.

בלוג יצירה, תפירה וסריגה ועוד ערב ומגוון של תכנים.

בלוג עשיר ומגוון בעבודות  יצירה מחומרים ממוחזרים, עבודות מנייר, סקראפ, פעילות לילדים דרך עבודות יד, מחזור רהיטים ,רעיונות לעיצוב ותכנון הבית, מתכוני בישול ואפייה ומתובל בחומרים אקולוגיים וגוון של בריאות. אהבתי את המתכון לחיסון ביתי לשפעת.   כל טוב והרבה בריאות ושפע.

4. pastaghetti  ,  הבלוג של Magig .

בלוג של אוכל בגוון איטלקי, עשיר בטעמים וצבעים. מתכונים מרהיבים של לחם, ג'בטות, פסטות טריות, עוגות ועוד ועוד מגרים ומגבירים את תחושת הרעב.

מתכונים מצולמים המעניקים את התחושה שהנה אני בסדנת אפייה, סדנת בישול. . רק לגעת ולטעום.

מתכון ששמרתי כדי להתנסות , לחם חצי חצי עם ביגה.  כל טוב ובהצלחה.

5. גם מבשלת , הבלוג של  .sombodyelse

בלוג אוכל עשיר ומגוון. ערב רב של מתכונים טעימים, מצולמים, מפורטים וקלים להכנה. המתכונים בהירים, מסודרים מאורגנים היטב כך שניתן להבין את תהליכי העבודה בנוסף התמונות מרהיבות וברורות . אם יש כאלו שלא יודעים לאפות/לבשל ורוצים להתנסות ההסברים מדויקים ומכוונים.

אני אהבתי את השילוב הנכון במתכונים , את גוון הבריאות, החשיבה המתאימה גם לצמחונים , כגון ברשומה הזאת. בהצלחה וכל טוב.

תודה שקראתם אותי. השתדלתי לתת לפרויקט זה נופך אישי ומעמיק , מה לעשות אני יסודית.

Blog day שמח. אתי.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל eti19651 אלא אם צויין אחרת