66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פסטה טריו ברוטב אלפרדו

פסטה טריו ברוטב אלפרדו

בס"ד

 

פסטה שלושה צבעים מוגשת ברוטב אלפרדו נהדר, מעדן לארוחת ערב משפחתית.

 המצרכים:

1 חב' פסטה טריו (שלושה צבעים)

לרוטב:

50 גרם חמאה

1 קופ' פטריות (טריות או מקופסה) חתוכות

1 שמנת לבישול

1 כף א.מרק פטריות

פלפל לבן

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

 

אופן ההכנה:

- להמיס במחבת שטוחה את החמאה.

- להוסיף את הפטריות החתוכות ולטגן 2-3 דקות.

- לתבל ב- א.המרק והפלפל ולערבב.

- להוסיף את השמנת ולהביא לרתיחה.

- להנמיך ולהוסיף את הגבינה הצהובה.

- לבשל עוד מספר דקות להסמכה ולכבות.

- לבשל את הפסטה על פי ההוראות ולסנן.

- לשפוך את הרוטב על הפסטה ולערבב.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת