44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

סיניה

בס"ד

 

הסיניה הוא מאכל ידוע מאוד מן המטבח הערבי. שילוב של קבב עם טחינה טעים ביותר.

המתכון המקורי נלקח ממסעדת אל ברבור ושונה מעט.

המצרכים:

 

1 ק"ג בשר טחון (בקר, כבש, שילוב של שניהם)

2 בצלים מטוגנים ב- 1/2 כוס שמן זית

1 צרור פטרוזיליה

מלח,פלפל שחור

1 כפית בהרט

2 כוסות טחינה מדוללת בכוס מים

1/2 כוס צנוברים

 

אופן ההכנה:

- לחמם 1/2 כוס שמן זית במחבת ולטגן בה את הבצלים הקצוצים.

- להניח בקערה את הבשר, הבצלים המטוגנים ביחד עם השמן,1/2 מכמות הפטרוזיליה, הצנוברים והתבלינים ולערבב.

- ליצור מן התערובת קציצות ולטגן במחבת עד להשחמה מכל הצדדים.

- להניח בתבנית, לשפוך מעל את הטחינה כך שתכסה את הכל.

- לקצוץ את 1/2 הפטרוזיליה הנותרת ולזרות מעל הטחינה.

- להכניס לאפיה של 20 דקות ב- 200 מעלות.

- להגיש עם פיתות וסלט ירקות טרי.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת