44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

שניצל בתנור

בס"ד

 

גירסה בריאה יותר של השניצל המפורסם. במקום טיגון הוא עובר אפיה. האמת בהתחלה חששתי קצת ממה שיאמרו על כך הילדים, הרי אין מי שלא אוהב את השניצל המטוגן הטעים להפליא, אבל אמרתי אני הולכת על זה ומה שיהיה יהיה, הגיע הזמן שילמדו לאכול קצת יותר בריא,לא? האמת מאוד הופתעתי מהטעם הנהדר ומהתגובות של ילדיי'. הם אהבו את זה ולא היתה מאושרת ממני.

אז הנה המתכון בשינוים שלי, המקור נלקח מאתר סירים.

 

המצרכים:

1 קילו חזה עוף פרוס לשניצל

4 ביצים

1 כוס קמח

1 כוס פירורי לחם

1 כף סילאן

1 כף חרדל די'זון

3 שיני שום כתושות

מלח,פלפל שחור

1 כף פפריקה מתוקה

3-4 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה:

- בצלחת שטוחה להניח קמח.

- בקערה עמוקה לערבב ביצים,סילאן,חרדל,שום,מלח,פלפל ופפריקה.

- בצלחת אחרת להניח את פירורי הלחם.

- לטבול כל חזה בקמח,תערובת הביצים ופירורי הלחם ולהניח בתבנית מכוסה בניר אפיה משומנת קלות.

- לצקת מעט שמן זית מעל החלק העליון של החזה.

- להכניס לתנור שחומם מראש ל15 דקות בחום של 180 מעלות עד שמזהיב מעט בצדדים.

- להגיש עם אורז לבן/פירה או סתם בתוך פיתה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת