44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

אנטריקוט עם ירקות מוקפצים

אנטריקוט עם ירקות מוקפצים


אנטריקוט עם ירקות מוקפצים

החומרים:
סיר רחב עם תחתית עבה או ווק
3 סטיק אנטריקוט חתוך לרצועות 1 ס"מ
2 גזרים חתוכים לגוליאנים קטנים
2 קישואים חתוכים לגוליאנים
100 גרם אפונה (קפואה)
250 גרם לוביה
1 בצל קצוץ דק
100 גרם רסק עגבניות
1 כף סוכר
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
מעט שמן רגיל
מעט מים רותחים

אופן ההכנה:

מחממים שמן בסיר ומזהיבים את הבצל, סוגרים את האנטריקוט בסגירה מהירה משני צדדים.
מוציאים את הבשר לקערית.
מזהיבים את הירקות גזר, לוביה,קישוא,אפונה.
מוסיפים את רסק העגבניות מהול במעט מים רותחים.
מוסיפים סוכר מלח ופלפל, משפרים טעמים ומכניסים את הבשר.מבשלים עד שמגיע למצב אלדנטה.
מי שלא אוהב יבשל יותר.
הפעם הגשנו על פסטה פוזילי שספגה את הנוזלים והיה טעים מאוד.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי +  תודה

 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת