66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת בישקוטים

בס"ד

 

עוגה קלה להכנה,ללא אפיה, טעימה להפליא ואהובה מאוד בביתי.

 

המצרכים:

1 חב' בישקוטים / לשונות חתול

1 שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג וניל צרפתי (טעם חדש של אוסם)/שוקולד/ריבת חלב/וניל רגיל

1 כוס חלב

1 כוס נס קפה ללא חלב וללא סוכר

סירופ שוקולד

תבנית מרובעת

אופן ההכנה:

- לטבול בישקוטים בנס קפה ולהניח בתבנית שכבה אחידה.

- להקציף ביחד אינסטנט פודינג,שמנת וחלב עד לקבלת קרם יציב וחלק.

- למרוח מחצית מן התערובת על הבישקוטים.

- לטבול שוב בישקוטים בנס קפה ולהניח מעל הקרם. לצפות בקרם הנותר.

- לקשט בסירופ שוקולד ולהכניס למקרר לכמה שעות לפני ההגשה.

 

*לגירסת פרווה להחליף את החלב בריצ' לקפה/חלב סויה ואת השמנת בקצפת צמחית.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת