00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

פשטידת כרובית מצויינת

 זוהי תמונה לא כל כך מייצגת לטעם הנפלא של הפשטידה.

אין ספק שהפשטידה מעולה וקלה מאד להכנה. הכנתי אותה לארוחת בראנץ של המשפחה.

הדבר היחידי שהפריע לי הוא  שהיא לא צבעונית כל כך לעיניים כמו פשטידת הברוקולי, אבל אין ספק שהיא מעולה וקלה בדיוק כמוה.

פשטידה נהדרת, קלה להכנה וחגיגית.

 פשטידת כרובית מצויינת

המצרכים:

1 שקית כרובית קפואה - לא משנה של איזו חברה

4 ביצים

2 שמנת מתוקה

31/2 כפות אבקת מרק פטריות

פלפל ,מלח

חופן גבינה צהובה מגורדת

חופן פירורי לחם

אופן ההכנה:

משמנים תבנית פיירקס מרובעת או תבנית חד פעמית מלבנית קטנה.

מרתיחים את הכרובית  כחמש  דקות ומסננים.

בקערה טורפים היטב את הביצים במזלג. מוסיפים את השמנת וממשיכים לטרוף עם מזלג או באמצעות מטרפה ידנית.

מוסיפים מלח ופלפל, אבקת מרק וגבינה צהובה מגוררת.

על תבנית  משומנת קלות מפזרים את הכרובית המסוננת ,כך שתכסה את התבנית כולה. מעליה שופכים את הבלילה.

מעל הבלילה מפזרים את פירורי הלחם.

להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ-40 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה מעט.

חמש דקות עבודה, 40 דקות בתנור ויש מ-ע-ד-ן!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת