00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

פרפה מנגו מעולה

 

איך שאני אוהבת להתענג על המעדן הזה....

למי שעדיין לא מכיר ולמי שעדיין לא הכין.. לרוץ ולהכין.

מתאים מאד כקינוח קליל לארוחה כבדה ( כמו ראש השנה ) או בופה חלבי.  משאיר טעם מתקתק מופלא בפה.

בכל מקום שלא תכינו אותו, ישאלו איך הכנתם ויבקשו את המתכון.

והדבר החשוב ביותר בשבילי הוא קלות הכנתו. קינוח מצויין בחמש דקות עבודה. (לא כולל שטיפת כלים  )

הכנתי אותו כאחד משלושה קינוחים שהכנתי בבראנץ משפחתי שערכתי. בנוסף אליו היו גם עוגת מוס מעולה ועוגה קרה למבוגרים.

את הפרפה הנ"ל ניתן לשדרג ע"י תוספות בתוכו כגון: אגוזי מלך קצוצים גס או שקדים. לא שמתי כיוון שהיו ילדים בסביבה...

אפשר גם להכין בטעם לימון למי שאוהב.

הכמות מתאימה לכמות של כ 20 כוסות אישיות או תבנית חד פעמית של אינגליש ועוד 4 כוסות בצד .

 מתכון לפרפה מנגו

המצרכים:

2 שמנת מתוקה

1 שפורפרת חלב מרוכז או חצי פחית

1 תרכיז מנגו קפוא של פריגת.

ההכנה:

פשוט וקל: להקציף את השמנת לקצפת יציבה. לקפל לתוכה את החלב המרוכז ואת התרכיז הקפוא. (אין צורך להפשיר).

לשים לב שכל התרכיז עורבב היטב.

זהו, להעביר לקערת הגשה/כוסות כיוון שהקינוח הולך למקפיא ל-6 שעות לפחות.

תתענגו על הטעם..

 

בואו לבקר אותי בבלוג החדש שלי בנושא הפעלות לילדים, הכנה למבחנים ועוד:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/userBlog.aspx?FolderName=kidsactivandtest

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת