66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

רוטב אלפרדו

בס"ד

 

רוטב אלפרדו במקור מורכב מחמאה,שמנת,שום ופטרוזילה. הרוטב מוגש בדר"כ עם פסטה פטוצ'יני אבל טעים עם כל פסטה אחרת גם כן.

הבאתי לכם את המתכון שלי שונה במעט מהמתכון המקורי.

 

המצרכים:

50 גרם חמאה

1 קופ' פטריות (טריות או מקופסה) חתוכות

1 שמנת לבישול

1 כף א.מרק פטריות

פלפל לבן

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

 

אופן ההכנה:

- להמיס במחבת שטוחה את החמאה.

- להוסיף את הפטריות החתוכות ולטגן 2-3 דקות.

- לתבל ב- א.המרק והפלפל ולערבב.

- להוסיף את השמנת ולהביא לרתיחה.

- להנמיך ולהוסיף את הגבינה  הצהובה.

- לבשל עוד מספר דקות להסמכה ולכבות.

- לשפוך על הפסטה ולערבב.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת