11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אפייה נעימה ומתוקה

ממתק שוקולד ובייגלה שטוחים

 

שלום לכולם,
לא נפגשנו המון זמן ואני ממש מתנצלת על כך!
מבטיחה שנשלים פערים בפוסטים הבאים!

לא יודעת אם יצא לכם לנסות אבל שוקולד וביגלה הולכים נהדר ביחד. (אם M&M כבר עשו את השידוך אז בטח שגם אנחנו יכולים).
המתכון הבא מבוסס על מתכון קיים של קרין גורן עם תוספת מפתיעה וקראנצ'ית של ביגלה שטוחים טעים ומלוח.
לא צריך מיקסר וגם לא תנור!
קל ומהיר להכנה, מתוק בטירוף ומתאים במיוחד לילדים שאוהבים שוקולד ובייגלה. (וגם למבוגרים)
מרכיבים:
-חצי חבילת בייגלה שטוחים.
-100 גרם שוקולד מריר.
-100 גרם שוקולד לבן.
-200 גרם חמאה.
-פחית חלב מרוכז ממותק.
-2 כפות שמן קנולה. (לא חובה)
-אגוזים קצוצים. (לא חובה)
-תבנית פיירקס קטנה. (לא יודעת את הגודל בדיוק-מקווה שתצליחו להתרשם מהגודל מהתמונה)

 

אופן הכנה:
-מסדרים על תבנית פיירקס קטנה ביגלה שטוחים באופן שיכסה את כל התחתית. (אפשר לשמן אותה ולשים נייר אפייה-אני ויתרתי ועדיין הצלחתי לחלץ את הממתק בקלות).

-מניחים את השוקולד הלבן בקערה, מוסיפים לו 100 גרם חמאה וחצי פחית חלב מרוכז.
-מניחים את השוקולד המריר בקערה, מוסיפים לו 100 גרם חמאה וחצי פחית חלב מרוכז.
-מחממים כל קערה במקרוגל במשך דקה וחצי ומערבבים עד שהשוקולד נמס. (במידה והשוקולד לא נמס לגמרי אפשר להוסיף כף שמן קנולה).

-שופכים את תערובת השוקולד המריר על הביגלה ומשטחים עם כף. (שומרים מעט מהתערובת בצד)

-מפזרים בנדיבות את האגוזים. (לא חובה) ומעל שופכים את תערובת השוקולד הלבן.

 -לוקחים כף מתערובת השוקולד ששמרנו ומפזרים מעל התערובת הלבנה. באמצעות קיסם יוצרים עיטורים בשוקולד הלבן.
-מכניסים לקירור במקפיא למשך 3 שעות לפחוות, חותכים לריבועים-מלבנים-משולשים או פשוט אוכלים ישר עם כפית ומגישים קר. (האכסון במקפיא)
 

שיהיה לכם המשך קיץ קריר ומתוק!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נתנאלה צ אלא אם צויין אחרת