00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

שוקי עוף בציפוי קורנפלקס

15/09/2011

 

 

היום אני רוצה לשתף אתכם בסיפור קטן שקרה לי וגם במתכון נחמד שיצא ממנו "שוקי עוף בציפוי פריך של קורנפלקס"  (לא מהסוג המתוק).

לאחרונה הבנתי שהטרנד האחרון הוא "אוכל בריא" וכי יש לנסות ולתת לילדים קטנים כגדולים כמה שיותר אוכל ביתי בריא ולא מה שנקרא בפי העם "ג'אנק-פוד".

ובכן החלטתי לנסות ולייסם את הטרנד המדובר וכצעד ראשון החלטתי לנסות ולהעביר החבר'ה לאכול קורנפלקס מהסוג הבריא יותר ללא תוספות הסוכר.  

לצערי הצעד הראשון הזה הבהיר  לי שלי היתה מטרה אחת, אבל להם היתה מטרה אחרת!!!  וכמובן שהם  ממש לא שיתפו איתי פעולה וביקשו בתוקף לשוב ולאכול רק את מה שטעים להם ולאו דוקא את מה שבריא. וכך נותרתי עם קופסא שלמה של קורנפלקס מהסוג הבריא אמנם, אך ללא ביקוש. 

אך מאחר וכבר קניתי והבאתי הביתה, מה לעשות לזרוק? לא בא בחשבון! ולאכול גם לא ממש רציתי.

 החלטתי לעקוף את קערת החלב ולהכין מהקורנפלקס ציפוי קראנצ'י לשוקי העוף!

אז אם גם אתם נתקפתם באותו רצון עז להעביר את ילדיכם לאוכל בריא אך נותרתם עם אותה קופסא בודדה, זה הפיתרון בישבילכם.(במידה  ולא אתם יכולים להמיר את הקורנפלקס בפרורי לחם).

וכמובן חברים אם כבר הפסדנו במערכה הראשונה בואו ננצח בשניה וגם נפתה אותם כשניתן להם לאכול את שוקי העוף בידיים 

בהצלחה!!!!


 
 
 
 
 
 
 
 
המצרכים:

 
  •  10 שוקיים 

  • 1 כף חרדל

  • 2 כפות טימין יבש

  • 3 כפות מיץ לימון

  • 2 כפות שמן זית

  • 2 שיני שום כתושות

  • מעט שבבי צ'ילי גרוס

  • מלח

  • פלפל

 

 

לציפוי

 

  • 2 ביצים

  • קורנפלקס גרוס (לא מהסוג הממותק)


 

אופן ההכנה:

 


  • גורסים את הקורנפלקס בפולסים קצרים במעבד המזון. כך שישארו פרורים גסים מעט.

  • מערבבים את השוקיים עם חומרי המשרה ומכניסים למקרר לשעה לפחות. (ניתן להכין לילה לפני ההגשה)

  • טובלים את השוקיים בביצה, ובקורנפלקס הגרוס ושוב בביצה ושוב בקורנפלקס.

  • מטגנים בשמן עמוק.

  • מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל- 15 דקות.

 

 

 

 

 

שיהיה בתאבון  




הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת