33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ליאתה

פסטת אנשובי ואגוזי מלך

מתכון משפחתי מנצח!!!

מדובר במנה שנוהגים לאכול אצלנו בקוסטיירה בערב חג המולד וגם בערב השנה החדשה, אבל אצלנו בבית הוא מוגש גם במהלך השנה, המתכון הישן מגיע מהמשפחה של בעלי (הם אלו שלימדו את חמותי להכינו) מה שאומר שהכל "בערך", אני צפיתי בעשייתו ואני מביאה אותו אליכם

מצרכים:
1 חבילת פסטה מסוג ספגטי - 500 גרם
3 שיני שום קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
כ-5 כפות שמן זית איכותי
150-200 גרם אנשובי טריים ונקיים
15 אגוזי מלך קצוצים גס
חצי כפית פלפל אדום קטן וחריף (זה עם הזרעים הצהובים)
 
אופן ההכנה:
בזמן שהפסטה מתבשלת (בהתאם לזמנים שמצוינים על האריזה), מחממים שמן זית בנדיבות (כחמש כפות) אליו מוסיפים את השום לטיגון של כדקה וחצי (חשוב מאוד לשים לב לא לשרוף את השום!), מוסיפים את אגוזי מלך, פלפל חריף ואנשובי, מערבבים ומבשלים מספר דקות על אש קטנה...
מסננים את הפסטה מהמים ומוסיפים לה את הרוטב הטעים-טעים הזה עד שהם מתאחדים למנה מעולה!

שיהיה בתאבון! ליאת.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תותי-בת אלא אם צויין אחרת