33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ליאתה

פסטת לימון ברוטב קייצי קליל

פסטה נהדרת לימי הקיץ החמים...
 
המצרכים:
חבילת פסטת לימון (500 גרם)
3-5 כפות שמן זית איכותי
חבילת פרמג'נו רג'אנו
לימון גדול מאוד שיעשה בו שימוש כפול - את כל קליפתו נגרד (רק את החלק הצהוב מבלי שיהיה החלק הלבן - השתדלו לא לגרד את החלק הלבן, הוא יוצא מר ) ולאחר מכן נחצה אותו לשניים ונשתמש במיץ של חצי לימון להכנת הרוטב.

אופן ההכנה:
להרתיח בסיר גדול מים, כאשר המים רותחים אפשר לשים את הפסטה לבישול (הפסטה שאני השתמשתי בה היא פסטה מקומית שדרשה 16-18 דקות בישול!) ובאותו הזמן להתחיל להכין את הרוטב בנפרד בסיר קטן.
בסיר הקטן נשים את שמן הזית, גרידת הלימון ומיץ הלימון (אני מזכירה לכם, מחצי לימון גדול מאוד) - לערבב היטב עד לחימום קל ולהוריד מהאש.
כאשר הפסטה מוכנה לסנן אותה ולשמור מעט מים בצד
להחזיר את הפסטה לסיר הגדול (שבו היא בושלה) ולהוסיף לה את הרוטב שהכנו, אם יש צורך אפשר להוסיף מעט ממי הבישול של הפסטה (אני מזכירה לכם, אלו ששמנו בצד).
לחלק את הפסטה למנות בצלחות ומעל לפזר פרמג'נו רג'אנו לפי הטעם.

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תותי-בת אלא אם צויין אחרת