00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

חצילונים ממולאים וחידה

בשישי האחרון החלטתי לקפוץ שוב דרומה לראות את הורי שבמושב. בלתי אפשרי שאשוב משם אלא עם מטעמים טריים, פירות וירקות עסיסיים. כך גם הפעם חזרתי מלא סלי:  רימונים, תאנים מעץ של אבא, עגבניות שרי צהובות וחצילוים טריים של אחותי הבכורה. אמא החמיצה את החצילונים בצנצנת ענקית ואני בחרתי למלא אותם ולשתף אתכם שלב אחר שלב. לו רק יכולתי להעביר לכם בשניות אלו את ריח אפייתם הממלא את כל הבית היה מתכון מושלם. אלא שהתמונות הן שתעבירנה את התחושה ואת התהליך המהנה שחוויתי במטבח עם החצילונים.

קבלו אותם יפים ומחייכים החצילונים הטריים: אוהבי המטבח לא יוכלו להישאר אדישים... 

 

חציתי אותם לחצאים ורוקנתי את תכולתם בכפית פרזיאן. הקפדתי להשאיר דפנות .

 

 

קצצתי את הבצל והשום, הוספתי מחצית מכמות התוכן של החצילים וקצצתי שוב.

הכנתי את תערובת המילית:

בשר טחון, בצל שום קצוצים דק ותבלינים: אבקת שום, תערובת תבלינים לקציצות, פלפל גרוס, פפריקה מתוקה, מעט מלח. 

 

 

מלאתי את החצילונים

 

עטפתי בפרורי לחם וביצה 

טגנתי וערכתי בתבנית אפיה גררתי שתי שיני שום גדולות.

 

יצקתי רוטב עגבניות טריות מבושל וטחון שהכנתי מראש. 

כיסיתי בניר כסף והכנסתי לאפייה.

 

בתאבון. 

 

ויש גם חידה :

 

אמרו לי אתם מה בתמונה? 

 

 

 

אבל רגע... אל תפרדו ממני בטרם...

 
http://www.facebook.com/career.shift?sk=wall
 
כי אשמח ואודה לכל תגובה בבלוג, לכל לחיצה על: אהבתי ועל: 

שלכם תפו 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת