סלט גרגרי חומוס

החומרים:
3 כפות שמן קנולה (לטיגון)
1 בצל קצוץ
מעט שמן לטיגון
1 כוס גרגרי חומוס (אם קפואים- להשרות כ-20 דקות במים רותחים)
1/2 כפית תבלין צ'ילי
1/2 כף פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
1 כפית אבקת שום
1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
- מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הבצל.
- מוסיפים את גרגרי החומוס והתבלינים ומערבבים יחד כ-5 דקות.
- שתי אפשרויות הגשה: הראשונה, לקרר, לפזר מעל את שמן הזית ולאכול כסלט קר. השנייה, להעביר חם לצלחת עם ממרח חומוס, לפזר את שמן הזית, מעט פפריקה וזיתים ולנגב עם פיתות.
בתאבון! :)
תגיות
חומוס
הוספת תגובה
5 תגובות