88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

טארט טאטן - הגירסה שלי

צפו בערכים תזונתיים למתכון:    http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/1585

הוראות ועצות מקדימות:

  1. לשמן מעט תבנית בגודל 24
  2. לחמם תנור ל-190 מעלות
  3. אפשר לאפות את הטארט במנות אישיות
  4. אפשר להכין מראש ולאפות בסמוך להגשה
  5. להוצאת המאפה מהמנות האישיות בקלות, להכניס התבנית לקערה גדולה עם מעט מים חמים

 מצרכים:

  1. 70 גרם חמאה רכה
  2. 200 גרם סוכר
  3. 1 חבילה בצק עלים, חתוך קצת יותר מגודל התבנית
  4. 5-6 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לפלחים
  5. מעט תמצית וניל
  6. מעט קינמון לפי הטעם

הוראות הכנה:

  1. להמיס במחבת סוכר לקרמל, להוסיף חמאה, לערבב
  2. לשפוך לתבנית את הקרמל
  3. לסדר מעל את התפוחים בצורה יפה
  4. לתבל בוניל וקנמון
  5. להניח על התפוחים עיגול של בצק ולחורר, הבצק צריך להיות גדול מעט מקוטר התבנית, להכניס אותו מהצדדים כלפי פנימה כך שיעטוף את המילוי מהצדדים
  6. לאפות עד להזהבת הבצק
  7. להמתין דקה ואז להפוך בצלחת הגשה




 לכל מי שביקר אותי בבלוג אני מאחלת המשך יום נפלא

 תודה לכל מי שטורח ומגיב בבלוג

 אם אהבתם, אשמח אם גם תלחצו על אהבתי בצד ימין למטה

ו/או גם על -

אתם מוזמנים גם להיות חברים שלי גם בפייסבוק 

 

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת