77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

העוגה המנצחת של רחל שלום

העוגה המנצחת של רחל שלום

עוגה של רחל שלום , מלאת שומנים וקלוריות,אני עדין לא התנסתי  אוכלת אותה רק אצל רחל שלום , היא מכינה אותה ליומי הולדת וארועים חגיגיים זו עוגה מאוד מסוכנת מפתה.

מצרכים לבסיס

8 ביצים גדולות

8 כפות סוכר

1 סוכר וניל

250 אגוזי מלח

2 כפות קקאו

1 תפוח עץ גדול סוג גראנד

1אינסטנט פודינג שוקולד

ציפוי  באמצע העוגה

1 שמנת מתוקה+כוס חלב+אינסטנט פודינג שוקולד

ציפוי עליון

2 שמנת מתוקה+3 כפות סוכר+2 סוכר וניל

אופן ההכנה

להקציף 8 חלבונים+8 כפות סוכר+סוכר וניל לקצף יציב

להוסיף 8 חלמונים להמשיך להקציף עד לאיחוד

בקערה נפרדת

250 אגוזים קצוצים גס במגימיקס

לגרד  את תפוח העץ

2 כפות קקאו גדושות

1 אינסטנט  פודינג שוקולד

לערבב בכף את החומרים

להוסיף את החומרים מהקערה לביצים המוקצפות לערבב בכף בסיבוב לאותו כיון

עד לאיחוד החומרים.

לחמם תנור ל180 מעולת

בתבנית מס 28

להרטיב מעט את התחתית

ולהניח דף פתוח של קוקי

לשמן את הקוקי לפני ששמים בתבנית

ולצקת את התערובת  על הקוקי (לא למתוח מסתדר בעצמו בזמן היציקה)

לאפות חצי שעה ב180 מעלות

לכסות את העוגה עם דף אפייה ולאפות עוד 10 דקות ב190 מעלות

אופן הרכבת העוגה

לקרר את העוגה

לחתוך באמצע עם סכין ארוכה

כדי להפריד את שני החלקים   להכניס מתחת לחתך תחתית של תבנית 28 .

למרוח את הציפוי האמצעי

להחזיר בזהירות את החלק העליון

לצפות את העוגה בקצפת (  מי שרוצה לגרד שוקולד אחד מריר)

הרבה דיבורים אך טעמה כטעם גן עדן גם המקפידים ביותר בדיאטה לא עומדים בפיתוי.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת