00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

עוגיות שוקולד ציפס פריכות

23/08/2011

אתמול אחר הצהריים הכנתי עם 2 הגדולים עוגיות שוקולד צ'יפס פריכות ונפלאות.

אותם התוצר הסופי לא מאד מעניין (אולי קצת ) , מה שהכי כיף והכי מעניין זה התהליך עצמו. מי ישבור את הביצה, ומי יוסיף קמח וסוכר..

היה משעשע...:)

עוגיות נהדרות, אחה"צ נפגשנו עם הכיתה של הבן וולקחנו כמובן את העוגיות איתנו. הכל חוסל בשניות...מזל שצילמתי לפני

מתכון לעוגיות שוולד  צ'יפס פריכות ונהדרות

1 חבילת מרגרינה- שמתי כמובן  200 גרם חמאה

1/2 כוס סוכר חום

1/2 כוס סוכר לבן

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל

3/4 כוס קוקוס

21/2 כוסות קמח רגיל

1/2 שקית אפייה

1/3 עד 1/2 שקית שוקולד צ'יפס

ההכנה:

ממיסים את החמאה

בקערה שוברים את הביצה . מוסיפים 2 סוגי סוכר, תמצית וניל, קוקוס ומערבבים. לבסוף מוסיפים את הקמח ואת החמאה המומסת

ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

מחממים את התנור ל180מעלות, מניחים נייר אפייה על התבנית ובעזרת הידיים מכינים כדור קטן, קצת יותר קטן מכדור פינג פונג ונותנים לו מעיכה קלה - זה במידה ורוצים את העוגיות דוגמניות... אם לא, אפשר לקחת שתי כפיות ולהניח תלוליות של חומר על נייר האפייה ,במרווחים יפים כיוון שהעוגיה מתפשטת. 

מכניסים לכ-15 דקות בתנור,(לא יותר!) או עד שרואים שקצוות העוגייה משחימות מעט. העוגיה עצמה מזהיבה קלות.

ממתינים כחמש דקות ואז אפשר להוריד את העוגיות מנייר האפייה עם מרית לצלחת קרור.

יש אישור לטרוף 2 בדרך:)) הם כאלו טעימות וקורצות שאי אפשר בלי....

 

 

את המתכון קיבלתי משכנה אמריקאית לפני כ-25 שנה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

29 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת