00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

בסגנון מיני - מגנום

02/09/2011

בסגנון מיני - מגנום

חומרים:

250- גרם שוקולד מריר

110- גרם נוגט

קופסא של שמנת מתוקה

ציפוי:

250- גרם שוקולד מריר

63- גרם חמאת קקאו

25- גרם- פצפוצי אורז

אופן - הכנה:

ממיסים את השוקולד והנוגט ביחד בסיר כפול

מקציפים את השמנת המתוקה ולחר מכן מערבבים אותה עם השוקולד בתנועות

קיפול עדינות

מוזגים את התערובת לכוסות חד פעמיות בגודל שרוצים, ומכניסים למקפיא ל- 4

שעות לפחות, אחרי שעה של הקפאה מוציאים ונועצים במרכז מקל של ארטיק

ומחזירים למקפיא

הכנת - הציפוי:

ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו, מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים

משחררים את הארטיקים מהכוסות, טובלים כול ארטיק בציפוי ומחזירים

למקפיא.....תהנוווו......

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת