44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

צופ סואי פיליפיני

צופ סואי פיליפיני


צופ סואי פיליפיני

החומרים:

2 סירים 26-28 או ווק
קעריות בינוניות לפי הצורך (לכל ירק בנפרד)
1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות קטנות
2 כפות רוטב סויה
4-5 שיני שום קצוצות דק דק


שמן רגיל
1 בצל גדול קצוץ דק
4 בצל ירוק חתוך 3 ס"מ כולל הלבן
1 גמבה חתוכה לקוביות  2 ס"מ
2-4 גזרים חתוכים לגוליאנים או אחר


1 קולורבי חתוך לקוביות 2 ס"מ
250 גרם תירס קטן (קפוא)
1/4 כרוב חתוך לקוביות
200 גרם ברוקלי
200 גרם כרובית
כף אבקת מרק או ציר
¼ עד חצי כוס מים רותחים עם צריך
פלפל שחור גרוס

את הכמויות ניתן לשנות לפימספר הסועדים, ניתן להחליף ירקות על פי רצונכם.

אופן ההכנה:
משרים את העוף החתוך בסויה ושיני השום הקצוצות דק דק
למינימום חצי שעה או יותר.

בזמן המרינדה חותכים את הירקות. כל אחד לכלי נפרד ומסדרים
לפי סדר ההכנסה לסיר או לווק על פי אורך הבישול.

בסיר חם  עם מעט שמן סוגרים את העוף ומוציאים לקערית ומניחים בצד.
לאותו סיר מוסיפים טיפת שמן. כאשר חם מכניסים את הבצל ,השום, הגזר, הקולורבי,
הכרוב,הכרובית,הגמבה,ציר עוף ולאחר בישול עד למצב אלדנטה,
מוסיפים את העוף והבצל הירוק.
אם יש צורך מוסיפים מים רותחים.
מגישים לצד אורז אחר
בתאבון

מומלצים:

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי +  תודה

 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
תגיות
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת