66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

מלבי

בס"ד

 

מתכון נפלא לקינוח מלהיב מלבי טעים בקלות ובטריק גאוני, כפי שפורסם באתר בישולים של אוסם.

המצרכים:

1 ליטר חלב

1 כוס סוכר

100 מ"ל חלב (3/4 כוס בערך)

6 כפות קורנפלור

מי ורדים לפי הטעם

1 חב' ג'לי בטעם תות/פטל

50 גרם ביסקויטים פתי בר

1 כפית קינמון

2-3 כפות גדושות קוקוס

 

אופן ההכנה:

- בסיר להביא לרתיחה את הליטר חלב והסוכר.

- בנתים לערבב בכוס את יתרת החלב ביחד עם הקורנפלור ומי הורדים עד להמסה של הקורנפלור.

- כשהחלב רותח להוסיף את התערובת עם הקורנפלור ולבחוש עד להסמכה קלה (לא לבשל יותר מדי).

- לשפוך לכוסיות הגשה ולקרר.

- להכין ג'לי לפי ההוראות שעל האריזה ולשפוך על תערובת החלב שהתקררה בנתים (לא לקרר את הג'לי כדי שלא יתקרש), לקרר ולהכניס למקרר.

- לטחון/לרסק את הפתי בר ביחד עם הקוקוס והקינמון.

- לפני ההגשה לזרות מתערובת הפתי בר והקוקוס על המלבי ולהגיש.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת