22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

פלפלים ממולאים

פלפלים ממולאים

הגרסה הכי מהירה ופשוטה שאני מכירה למאכל הזה. לא האמנתי שאצליח להכין סיר מרשים עם מאכל שנראה כל כך מורכב להכנה... בכזאת קלות!

החומרים:

7-8 פלפלים

למילוי:

1/2 ק"ג בשר טחון

1 כוס אורז

1.5 כוסות מים

4 שיני שום כתושות

1/2 בצל מטוגן (אופציונאלי)

חופן פטרוזיליה קצוצה

1 כף פפריקה

מלח, פלפל

לרוטב:

200 גר' רסק עגבניות

5 כוסות מים

 

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. שופכים 1.5 כוסות מים  רותחים על קערה עם כוס אורז ומשרים 10 דקות.
  2. מורידים את החלק העליון של הפלפלים, מנקים אותם היטב מגרעינים ומחוררים את התחתית שלהם בעזרת מזלג (אפשר לשמור את ה"מכסה" של הפלפלים ולהוסיף ליופי).
  3. מוסיפים את הבשר, השום, הבצל והתבלינים לאורז ומערבבים לעיסה אחידה.
  4. ממלאים כל פלפל עד גובה 2/3 ומסדרים בסיר.
  5. מערבבים 5 כוסות מים עם רסק עגבניות. מוסיפים מלח ופלפל.
  6. יוצקים את הרוטב לסיר עם הפלפלים (מסביבם ומעליהם).
  7. לאחר רתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים שעה עם מכסה סגור. מדי פעם (כפעמיים במהלך הבישול), מומלץ לפתות את מכסה הסיר ובעזרת כף, להעביר מעט מהרוטב ולשפוך מעל הפלפלים עצמם.

 

בתאבון! :)

 

 

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת