55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

דג נסיכה ברוטב פיקנטי

בס"ד

 

מתכון מעולה לדג מבושל עם ירקות ברוטב סמיך ופיקנטי.

המצרכים (ל- 6 סועדים):

6 מנות דג נסיכה (אפשר להחליף לקרפיון,דניס,מושט או מה שאתם אוהבים)

2 תפו"א בינונים

2 גזרים

1 גמבה

1 פלפל חריף

6 שיני שום

1 צרור כוסברה

1 כף כורכום

1 כף פפריקה מתוקה בשמן

מלח

3/4 כוס שמן (אין מה לעשות זה כל הטעם)

מים

 

אופן ההכנה:

- להניח את הדגים בקערה עם מלח,מיץ לימון וחומץ לחצי שעה.לשטוף היטב.

-  לפרוס את תפו"א,הגזרים והשום לפרוסות. את הגמבה והפלפל חריף לחתוך לרצועות.

- בסיר שטוח להניח את הירקות בשכבות תפו"א,גזר,גמבה,פלפל חריף,שום וכמה עלי כוסברה שלמים.

- מעל הירקות להניח את הדגים.

- בקערית לערבב את השמן עם התבלינים ולצקת מעל הדגים כך שכולם יהיו מכוסים ברוטב.

- לקצוץ את יתר הכוסברה ולזרות מעל הדגים.

- למלות את הסיר במים עד גובה הדגים, לכסות ולהביא לרתיחה.

- כשהדגים רותחים להסיר את המכסה ולבשל על אש בינונית עד לצמצום רוב הנוזלים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת