00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

מרק מלון עם מקפא חלב שקדים

קינוח נפלא !! קליל, מהיר וטעים, מה צריך יותר בימים חמים אלה ??

ההגשה היא בכלים אישיים, השתמשו בכוסות קטנות, קעריות או קנו כלים חד פעמים קטנים.

הכמות היא ל - 12 כלים אישיים

 

מקפא

1/2 שקיק ז'לטין

3 כפות מים קרים

1/4 1 כוס שמנת מתוקה (אפשר גם 15%)

1 כוס חלב שקדים - רוזטה

1/2 כוס חלב

 

מרק מלון

1 מלון כתום / ירוק

3 כפות חלב שקדים

קישוט

פירות חתוכים: קיווי / ענבים / דובדבן / אפרסק / מנגו

 

ההכנה

המקפא

משרים את הז'לטין ושלוש כפות המים בכוס עד להמסת הג'לטין, בינתיים בסיר מחממים את החלב והשמנת עד סף רתיחה, להוסיף הג'לטין, לערבב היטב, להוסיף את חלב השקדים, לערבב היטב, להעביר לכוסיות ההגשה, לכסות בניילון נצמד, להכניס למקרר. ניתן להכין שלב זה עד יומיים שלושה לפני ההגשה.

המרק

קלפו וחיתכו את המלון, העבירו למעבד מזון את המלון והשקדים, רסקו עד לקבלת מרק חלק, שימרו במקרר עד ההגשה. ניתן להכין מספר שעות מראש.

ההגשה

הורידו את הניילון מהכוסות, בעזרת כף, צקו כף על המקפא, קשטו מעל בפירות לפי העדפה שלכם והגישו.

לפרווה - חלב סויה ושמנת ריץ או שמנת סויה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת