00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

לחם אבוקדו

10/08/2011

עם אבוקדו ניתן לעשות המון דברים,סלט,סושי,לאכול אותו חי - בעברית מכנים זאת טרטר.

אני אוהב אבוקדו על צורותיו ולכן החלטתי להכין איתו לחם.

 

מצרכים:

4 כוסות קמח טופח

חצי כוס שמן

כף סוכר

2 כפיות מלח גס

2 אבוקדו חתוכים לקוביות

1 חבילת שמרים יבשים

2.5-3 כוסות מים פושרים

לציפוי:

ביצה טרופה

בצל סגול קצוץ

אופן ההכנה:

בתוך קערה שמים את הקמח,הסוכר והשמרים ומערבבים

מוסיפים את השמן והמלח לאט לאט ולשים.

מוסיפים את המים הפושרים לאט לאט תוך כדי לישה.

מתפיחים שעה להכפלת נפח.

לאחר התפחה מוסיפים את האבוקדו ולשים שוב.

חלק נמס עם הבצק ונותן לו טעם מגניב וחלק נשאר קוביות נימוחות כאלה מבפנים.

מצפים בביצה ובשבבי הבצל.

מכניסים לתנור על 180 מעלות לשעה עד להשחמה.

טיפ קטן - אני בודק מוכנות ע"י החדרת שיפוד עץ גדול,ככה אני רואה לכל אורכו של הלחם או רוחבו.

תמרחו על זה גבינה לבנה,פרוסת עגבניה וקצת מלח וזה פשוט - סוף!!!

ת'אמת הכנתי אותו ממש מאוחר בלילה אתמול וקצת שכחתי אותו בתנור,מזל שכיוונתי את הטיימר לשעה ורבע,אם לא,
היה יוצא לי גוש פחם ולמרות כל זאת הוא טעים,טעים:

והתמונה השנייה:

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

42 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת