66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגיות אוזני פיל

בס"ד


עוגיות שעוד מילדות אהובות אלי מאוד.הכנתי אותן הפעם חצי במתכונת הרגילה של סוכר בלבד ואת החצי השני עם ממרח שוקולד. מה אומר לא נותר פירור עד שבת.

המצרכים:

1 קילו בצק עלים

1 כוס סוכר (בערך)

ממרח שוקולד


אופן ההכנה:

- לזרות סוכר על משטח עבודה.

- לחלק את הבצק לחמישה חלקים ברוחב.

- להניח חלק אחד מעל הסוכר, לזרות כמות נדיבה מהסוכר ולרדד את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ.

- אם משתמשים בממרח שוקולד, לזרות סוכר על המשטח עבודה,לרדד ומעל הבצק למרוח את השוקולד.

- לגלגל את הבצק מהצד הקרוב אליך עד למרכז ומהצד הרחוק אל האמצע עד שיפגשו באמצע.

- להכין כך את שאר החלקים.

- להקפיא לעשר דקות את הרולדות. להוציא ולפרוס לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.

- להניח בתבנית עם ניר אפיה את העוגיות על צידן.

- לאפות בחום של 180 מעלות 20-25 דקות עד להזהבה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת