77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פאי פילו ותפוחים

פאי פילו ותפוחים

היו לי שמונה תפוחים קצת מקומטים חמוצים ומתוקים התכוונתי להכין עוגיות אישיות אך לצערי לאחר הפשרת 6 עלי הפילו היה קרוע ובצדדים קצת יבש, גזרתי את היבש והתאימו לי בדיוק לתבנית פאי.

מילוי

8 תפוחים מקולפים וחתוכים לשמיניות

30ג"ר חמאה

חצי כוס סוכר

כפית קינמון טחון טרי

כוס וחצי מים

2 כפות קורנפלור

אופן ההכנה

בסיר לשים את חמאה תפוחים סוכר וקינמון

לבשל עד שהנוזלים מצטמצמים להוסיף כוס מים וברגע שרותח

להוסיף  חצי כוס מים עם 2 כפות קורנפלור

לבשל עד שמסמיך ולקרר לפחות שעה.

תחתית הפאי

6 עלי פילו למרוח במברשת מעט שמן  מרחתי כל 2 עלים

ולמרוח שוב את הקצוות.

לצקת את המלית הקרה

לאפות כשעה ב180 מעלות

טעים חם וגם קר נאכל בכיף והנאה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת