00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

יומן חסוי

טונה מטוגנת על מצע פירה.

טונה מטוגנת על מצע פירה

 

ההכנה די פשוטה. האכילה ומלאכת החיסול, עוד יותר...

טונה מטוגנת: (מקור- הפילה תמר)

2 בצל קצוץ מטוגן,

כשהוא זהוב, מוסיפים 3 קופסאות שימורים של טונה בשמן, מסוננת.

אפשר להוסיף לטיגון פטריות אם אוהבים.

מתבלים לפי הטעם, אני תיבלתי ברוטב צ'ילי מתוק, כרכום, טיפטיפונת מלח, ופלפל שחור.

איך יודעים שמוכן? לפי הריח הטעים שמתפשט בבית, ולפי הצבע של הטונה שקצת משחים.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

הטונה הזאת בעצם הולכת עם כל דבר, שאין לו טעם מדי חזק.  אני בחרתי להגיש אותה על פירה משתי צבעים:

חצי צלחת פירה תפו"א רגיל, ובחצי השני של הצלחת פירה בטטה.

 

מסתבר שהשילוב היה פשוט מעולה! בכל כפית שהיו בה שלושת הטעמים, היתה התמזגות נפלאה ומדויקת.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פ י ל פ ל י ת אלא אם צויין אחרת