66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בורקס פיצה

בס"ד

 

אין יותר טוב ממאפה ביתי.הבורקס האלו אהובים מאוד על ילדי והם מעדיפים את העשוי על פני הקנוי. כשאני מכינה את הרוטב לבורקס אני מכינה תמיד כמות כפולה כי הגדולות משתמשות בזה לטוסטים וכו'.

המצרכים:

1 קילו בצק עלים

 

למלית

2 עגבניות חתוכות

1 כף רסק עגבניות

2 כפות שמן

5 שיני שום קצוצות

1 כפית אורגנו

מלח,פלפל שחור

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

*ניתן להוסיף זיתים קצוצים

 

אופן ההכנה:

- להכניס את כל מצרכי המלית, מלבד הגבינה, לסיר ולהביא לרתיחה.

- לבשל על אש נמוכה כרבע שעה עד לצמצום הנוזלים.

- לרדד את הבצק ולחלק אותו ל-6 חלקים ברוחב. למרוח מהמלית על פני הבצק, לזרות גבינה ולגלגל לרולדה.

- להכין כך את יתרת הבצק.

- להכניס את הרולדות להקפאה של רבע שעה. להוציא ולחתוך לפרוסות בעובי של 1 ס"מ ולהניח על הצד בתבנית עם ניר אפיה במרווחים אחד מהשני.

- לאפות בחום של 180 מעלות עד להשחמה.

-מעולות בהקפאה, אבל אין מצב שהן נשארות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת