00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

גולש

לכל אחד יש את הגולש שלו,כל אחד משפר,מוסיף ומוריד תבלינים לפי טעמו.

אזהרה - רשומה לאוהבי בשר בלבד.

תודות לגיסיתי על בסיס המתכון שם הוספתי כמובן כפית נשמה ועוד כמה תבלינים.

יש שעושים את הגולש עם צלי 5 ,אני אוהב את נתח הקצבים עם העצמות הלו הוא השפונדרה בשפה יפה.

מצרכים:

1.5 קילו שפונדרה חתוך עם המון בשר והמון עצמות.

5-8 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות - הבן שלי לקח על עצמו את התפקיד

2 בצלים גדולים קצוצים דק.

3 גזרים מגורדים.

5 שיני שום קצוצות דק.

קופסא של 250 גרם רסק עגבניות.

ליטר וחצי מים רותחים לערך.

כף אבקת מרק בצל.

חצי כפית צ'ילי.

שמן זית לטיגון הבצל.

כף אבקת מרק עוף,

חצי כפית זרעי  חרדל.

כפית טימין.

3 כפיות פפריקה מתוקה בשמן.

מלח.

פלפל.

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמן זית בסיר גדול ומטגנים בצל עד שקיפות.
  2. מוסיפים את הגזר והשום ונותנים להם חמש דקות להתקרמל יחדיו.
  3. מכניסים את הבשר החתוך לסגירה ומערבבים עד שאין צבע אדום יותר.
  4. שופכים את הרסק,את התבלינים ו - כוס וחצי מיים רתוחים ומערבבים.
  5. לאחר רתיחה אחת לפחות ביחד מוסיפים את התפוחי אדמה.
  6. מוסיפים מים רתוחים עד כיסוי קל ומערבבים.
  7. טועמים ומשפרים תיבול.
  8. על אש קטנה ממתינים עד שהתפוחי אדמה יתרככו,קחו לכם איזה שעה וחצי של מנוחה.
  9. מידי פעם הוסיפו ממש מעט מיים.

 

מעדן קדירת גולש מטורפת!!!

תמונות:

איך הצהוב החדש שלי?

התבלינים:

 

הבצל על האש:

הגזר:

סוגרים את הבשר:

תפוחי אדמה חתוכים לקוביות - בזכות הבן

יחד עם הרוטב:

קצת לפני הסוף:

את המוצר המוגמר לא הספקתי לצלם מפאת חוסר הזמן אבל הוא יוצא יפה,מירקם של קדירה,כמעט ללא מים עם טעמים חזקים של בשר,

הבשר נמס בפה.יאמי;)

בתאבון- זה הגולש שלי.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

35 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת