00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהלב ומהראש

לא להשוות, פשוט ליהנות

מה אתם חושבים כשאתם שומעים "מרצדס" למשל? רכב יוקרתי, עיצוב יפיפה, ריפודי עור מלטפים. ומה לגבי "סוזוקי"? רכב משפחתי, נוח ליומום, חסכוני בדלק וכו'... האם אפשר להשוות בינהם? אני אישית חושבת שלא, כלומר לא כדאי. אבל אפשר למנות את היתרונות של כל אחד (בחסרונות לא נתעסק הפעם). אז המרצדס הוא רכב שיגרום לכם להרגיש מלכי העולם ולסוזוקי יש מחיר נגיש, המרצדס ירשים כמה בלונדיניות שוות וסוזוקי ישרת נאמנה את כל המשפחה... אפשר למצוא עוד אם ננסה, אבל אני חושבת שהבהרתי את נקודתי.
פאי השוקולד הנהדר שאגיש הפעם הוא בהחלט סוזוקי. הוא מהיר הכנה, משלב רק רכיבים הנגישים לכולם והוא גם טעים בהחלט ובהחלט. אז נכון הוא לא מרצדס, אבל במקרה הזה אני לא חייבת להרגיש מלכת העולם. יש פאי, יש שוקולד- אז טוב לי ככה!


* המציג, להל"ן בעלת הבלוג מודיע בזאת כי לא התקבלו טובות הנאה כלשהן ממותגי הרכב שצויו מעלה (כמה חבל :-)*

 

 

 

 

*ע"ב מתכון של דנית סלומון*

 

פאי שוקולד מהיר

הרכיבים(לתבנית פאי בקוטר 26 ס"מ):
לקלתית
150 גרם ביסקוויטים בטעם שוקולד
1 כף סוכר
2 כפות פקאן סיני
75 גרם חמאה רכה מאוד
למילוי
1.5 מיכלים שמנת לקצפת
150 גרם שוקולד מריר מומס
2 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
לקישוט
1 חטיף מקופלת

 

ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
הכנת הקלתית
שוברים גס את הביסקוויטים ושמים במיכל מעבד מזון יחד עם הסוכר והפקאן הסיני.
מעבדים בפולסים לתערובת פירורית עדינה.
מוסיפים את החמאה וממשיכים לעבד עד שכל החומרים מתאחדים.
מעבירים את הבצק לתבנית ומהדקים בעזרת כפות הידיים לתחתית והדפנות.
אופים כ-15 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי.
הכנת המילוי
מקציפים את השמנת עם סוכר הווניל לקצפת יציבה.
מוסיפים את השוקולד המומס, כפית אחר כפית, תוך כדי ההקצפה מתמדת.
ממלאים את קלתית הפירורים בקצפת השוקולד ומיישרים את פניה בעזרת מרית.
מפוררים את המקופלת וזורים מעל הקצפת.
מקררים לפחות 4 שעות עד שהמלית מתיצבת היטב.
מגישים קר.

 

הערות:
הפקאנים לא נטחנו לגמרי אבל זה היה נחמד להיתקל בחתיכות נגיסות תוך כדי הטעימה
יכול להיות שהשוקולד ייצור קצת פירורים אחרי הוספתו לקצפת וזה בסדר לגמרי
לי יש תבנית פאי לא מתפרקת לכן קיררתי לילה שלם ולא נתקלתי בבעיות בזמן החיתוך והשליפה

 

בהצלחה ובתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל IliAsh אלא אם צויין אחרת