33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיק - SHIK דינה (וינשטיין) שק

מספרת סיפורים

פשוט פשוט

בימים עמוסי חום כאלו צריך לדאוג שכל הפעולות כולם יהיו פשוטות. בעיקר אלו שאינם נעשות בסביבות צוננות כדבעי. (כן, לצערי עוד ישנם כמה אזורים כאלה....)

[איך עוד לא המציאו חליפות קירור או שרוולי קירור אישיים/זוגיים/קבוצתיים?!

או בלוני קירור כאלה שאתה נכנס אליהם והולך איתם-בהם, לכל מקום, איך?!]

המטבח למשל, הוא אחד האזורים הללו. אף שכל חלקי המזגן ירתמו באופן אישי ומסיבי לעינין הצינון, זו תשאר סביבה בעייתית לקירור איכותי. עם כל האישים, הלהבות  והתנורים.....

לכן חשוב להכין פשוט פשוט וזאת מבלי לפסוח חלילה על טעים טעים!

פשוט פשוט    זמן הכנה? כאורך בישול הפסטה!

500 גר' חזה עוף או הודו חתוך לרצועות קטנות.

שקית פסטה צינורות או מסולסלות או סתם אהובות.

לרוטב

1 קופסא עגבניות מגורדות

50 גר' רסק עגבניות

1/2 כוס יין אדום יבש

1/2 כוס מים

כפית אורגנו

כפית פפריקה מתוקה +חריפה (עיניין של טעם)

1/2 כפית שום כתוש

2 כפות של רוטב צ'ילי מתוק

מלח

הכנה

מטגנים קלות את חזה עוף

רצוי במחבת טפלון או קרמית  - לחסוך בשמן.

בינתיים מבשלים את הפסטה

ובסיר נוסף את כל מרכיבי הרוטב.

כשהרוטב בעבע קצת ביחד וכל מרכיב הכיר מקרוב את האחר,

מוסיפים לו את החזה לעוד בעבוע קצר.

ואז-

פשוט פשוט, מגישים ...ואוכלים.

לא לשכוח - סלט!!!

לטעמים ולתוספת סיבים!

 

טיפ'טן - הקיץ הוא זמן טוב לבדוק אילו חפצים בבית לא שמישים.  מה שלא לשימוש להוציא מהבית!

בשכונות מסוימות אפשר לארגן "שוק קחתן" או "שוק משומשים" והילדים הם האחראיים. (המבוגרים מהאו"ם, משקיפים) .

 שיהיו לכם ימים נעימים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל dshk אלא אם צויין אחרת