66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קסטה ביתית

בס"ד

 

מתכון שמזכיר את הילדות. אימי, שתהיה בריאה, נהגה להכין קסטה בתבנית של התנור ואנחנו חגגנו עליה, כמו כל הילדים. הקיץ החם שהגיע אלינו הריץ אותי למטבח לשחזר את המתכון האהוב.

אני הכנתי בתבניות חד פעמיות, תבנית אחת וניל ותבנית שניה שוקולד.

מקווה שזה יצליח לקרר אתכם בחום הזה.

 

המצרכים:

חב' פתי בר/ביסקויט קסטה (הכמות נקבעת לי גודל התבנית שאתם מכינים)

1 אינסטנט פודינג וניל

1 אינסטנט פודינג שוקולד בלגי מריר (מהדורה מיוחדת של אסם)

2 שמנת מתוקה

2 כוסות חלב

2 תבניות מרובעות חד פעמי (או תבנית של התנור).

אופן ההכנה:

- לסדר בשתי תבניות שכבה של ביסקויטים יבשים (לא להרטיב).

- בקערה אחת להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט וניל וכוס חלב.

- בקערה אחרת להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט שוקולד וכוס חלב.

- לשפוך את הוניל על הביסקוויטים בתבנית אחת ואת תערובת השוקולד בתבנית השניה.

- לכסות את התערובות בביסקויטים באותה צורה שסידרתם למטה כדי שיצאו בצורה של קסטה.

- להכניס להקפאה לפחות לילה.

- להתחיל להתענג ולהתקרר.

 

*במידה ומשתמשים בתבנית של התנור להכין מחצית ממנה וניל ומחצית שוקולד.

*אפשרות נוספת לשפוך את הוניל (לא לשים שכבה שניה של ביסקויטים), להקפיא כמה שעות עד להתקשות ואז לשפוך את השוקולד ומעליו את הביסקויטים ולהקפיא.

*לפרווה להחליף את השמנת מתוקה בקצפת צמחית ואת החלב בריצ' לקפה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת