00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

עוגת ריקוטה ויוגורט

 

עוגת גבינה זו שונה מעוגות הגבינה הקלסיות המוכרות.

מירקם הריקוטה המיוחד נותן לעוגה טעם עשיר כאילו אנו אוכלים עוגת שמנת.

רצוי לקרר מספר שעות במקרר.

 

הבסיס

150 ג' ביסקויט פתי בר

100 ג' חמאה מומסת

1 כפית קנמון

מלית

2 קופסאות גבינת ריקוטה (500 ג')

1 צנצנת גדולה יוגורט עיזים (כ - 700ג')  להשתמש ב - 1/2 כוס יוגורט

3/4 כוס סוכר

3 ביצים גדולות מופרדות

1/4 כוס חלב

2 כפות אינסטנט וניל

1 כפית תמצית וניל

גרודת לימון

ציפוי

כל היוגורט הנותר (כ - 400 ג')

2 כפות סוכר

1 שקית סוכר וניל

תבנית עגולה 26 משומנת

 

ההכנה

לחמם תנור ל - 170 מעלות

לשים את כל חומרי הבסיס במעבד מזון, לרסק לפירורים, להעביר לתבנית, לשטח ולהדק. לשמור במקרר.

להקציף החלבונים עם הסוכר לקצף יציב, להוסיף את כל שאר החומרים, לערבל בזהירות עד למירקם אחיד.

להעביר לתבנית, להכניס לתנור ולאפות 35 ד'. העוגה מעט רוטטת, זה בסדר.

לערבב את כל חומרי הציפוי היטב, למרוח על העוגה האפויה, להכניס לתנור ולאפות עוד 15 ד'.

לצנן, להכניס למקרר למספר שעות.

יש בקעים בעוגה, זה בסדר, העיקר הטעם הנפלא.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת