44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פרגיות בטריאקי

בס"ד

 

את המתכון הבא חברת אוסם פירסמה לפני שנים ממש לפני ראש השנה. החלטתי להכין אותו לערב חג וממש הצליח לי, המחמאות היו רבות ומה שאהבתי בו הכי הרבה זה שהוא ממש קל להכנה, מאז ועד היום הוא עולה הרבה על שולחננו.

המצרכים (ל- 6 סועדים):

6 יח' סטיק פרגית

1 כוס רוטב טריאקי

3 בצלים ירוקים קצוצים (אני שמה בצל רגיל יוצא מדהים)

 

אופן ההכנה:

- לשטוף את הפרגיות ולהניח בקערה.

- לשפוך את הטריאקי מעל הפרגיות ולהשרות לשעה במקרר.

- לחמם שמן בסיר שטוח ולטגן את הפרגיות עד להזהבה משני הצדדים ולהוציא לצלחת.

- באותו הסיר לשים את הבצלים ולטגן תוך כדי ערבוב וגירוד התחתית של הסיר עד להשחמה קלה של הבצלים.

- להחזיר את הפרגיות לסיר ביחד עם הנוזלים שלהם והטריאקי שבו השרינו אותן ולהביא לרתיחה.

- לבשל רבע שעה ולהגיש.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת