33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

מאפינס תפוחי עץ ופרג ללא גלוטן לייט

מאפינס תפוחי עץ ופרג ללא גלוטן לייט

מאפינס אלא הם ללא גלוטן ויש אפשרות לעשותם ללא סוכר בנוסף היפחתי את כמות השומן מהמאפינס הרגלים שאני מכינה .הם יצאו רכים וטעימים ,
טעמם משתפר לאחר יום במקרר.

ל24 מאפינס 

½קג תפוחי עץ גרנד או פינק ליידי(4-5 בנוניים)
לחתוך לקוביות קטנות ולערבב עם 
1 כף קינמון 

במעבד מזון או בקערה עם מטרפה ידנית לערבב 

4 ביצים 
¼1 כוס סוכר חום (אני השתמשתי בחצי כוס סילאן ללא סוכר ו3/4 כוס כמו סוכר ניתן להשתמש רק בכמו סוכר או סירופ אגבה)
לערבב ולהוסיף 
1 כפית תמצית וניל אכותית 
¼ כוס שמן
½1 כוסות קמח ללא גלוטן(ממליצה מחצית קמח קונדיטור ומחצית קמח אורז מלא)
1 כוס פרג טחון
1 אבקת אפיה
½כפית סודה לשתיה
לצקת את התערובת על תפוחי העץ ולחלק לתבניות מאפינס 

שידרוגים 
ניתן להכין כעוגה בתבנית 26 עגולה או ב2 אנגלישקייק
ניתן לוותר על הפרג ולהוסיף ½חצי כוס קמח קונדיטור
ללא רגשים לגלוטן ניתן להכין עם קמח מלא פחות רבע מכמות הקמח שאני שמה .
ניתן לשדרג עם פירות יבשים ע"ח התפוחים.
ניתן לצפות בגנאש שוקולד.

 




היום הכנתי שוקולד רכה ומטריפה של חיהל'ה יצאה עוגת שוקולד עשירה וכבדה ...הילדים מאד אהבו

 

תודה על בקורכם בבלוג ,אשמח אם תשארו אות לביקורכם בצורת תגובה ואם אהבתם לחצו על - או על  אהבתי  

אתם מוזמנים גם להיות חברים בזולה הכפרית בבן עמי
  בפייסבוק

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת