88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

מרק הפסוליה של אימי ז"ל

מרק הפסוליה של אימי ז"ל

זה מתכון "הפסוליה" של אימי ז"ל.

אימי הכינה אותו כל יום חמישי כשהיתה מגיעה הכובסת,

קראנו לו מרק הכובסת, ברגע שהגיעה מכונת הכביסה ,אימי הפסיקה להכין אותו.

בעלי אוכל כל יום מרק גם בקיץ, פשוט לא מחממים אותו יותר מידי.

מרק פסוליה:

המתכון מתאים לבישול בסיר לחץ

750 גרם שעועית לבנה יבשה (חבילת שעועית)
1 פלפל אדום מגורד
1 בצל מגורד
1 גזר מגורד
1 עגבניה מגורדת
2 עלי נענע (מוסיף המון)
1/4 כוס שמן
כף אבקת מרק
 פלפל שחור,ופפריקה אדומה מתוקה.

אני מוסיפה גם כפית קימל טחון נגד נפיחות יתר .

אופן ההכנה

 משרים את השעועית למשך הלילה לפני הבישול. ומסננים.
 מרתיחים את השעועית לכמה דקות במים לצורך ניקויה. מסננים, מכסים שוב במים ומרתיחים. חוזרים על הפעולה עד שהמיים נקיים וללא קצף
 מוסיפים לשעועית ירקות מגורדים נענע ותבלינים ומבשלים חצי שעה בסיר לחץ.
.לאחר פתיחת הסיר לחץ,טועמים ומשפרים תיבול.


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת