00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

גם מבשלת

הפשטידה הכי קלה בעולם

כי עצלנות זו לא מילה גסה!

מרכיבים:

  • 2 ביצים
  • 250 גרם סקי 5%
  • 80 גרם קוואקר מהיר הכנה (זו בערך הכמות שנכנסת בתוך גביע סקי)
  • גביע מולר 1.7% (כמובן שאפשר להחליף ביוגורט אחר)
  • חצי שקית לקט נורמנדי קפוא של סנפרוסט
  • מלח, פלפל ותבלינים אחרים שבא לכם - אפשר אורגנו, בזיליקום וכו'

הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. מפשירים את הלקט במיקרוגל או על השיש, תלוי כמה זמן יש לכם. אם יש ירקות גדולים מדי, אפשר לחתוך אותם אבל זה לא קריטי.
  3. מערבבים בקערה את הביצים עם הגבינה והיוגורט לתערובת אחידה, מוסיפים את הקוואקר ומערבבים שוב. מוסיפים את הירקות, מערבבים פעם נוספת.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית אפיה (אני השתמשתי בתבנית 20X30) ואופים כחצי שעה. הפשטידה צריכה לצאת זהובה למעלה וקיסם צריך לצאת נקי.

ויחד עם סלט טרי, או אפילו ירקות חתוכים בצד, זו ממש ארוחה מושלמת לקיץ!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל SomebodyElse אלא אם צויין אחרת