55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוף בקארי

בס"ד


קניתי תבלין קארי והחלטתי שהפעם אכין עוף בקארי, ישבתי וחיפשתי מתכון באינטרנט ומצאתי באתר פרה-פרה, אבל כשבחנתי את המצרכים ראיתי שצריך חלב קוקוס ומה לעשות שאין בנמצא, אז מה,נוותר? בשום פנים ואופן לא, פשוט השמטתי אותו והמשכתי עם המתכון המקורי. לא יודעת איך היה הטעם עם החלב קוקוס אבל התבשיל שיצא לי היה פשוט מעדן.

מקווה שגם אתם תהנו.


המצרכים:

6 חלקי עוף (שוק/ירך)

2 בצלים קצוצים

4 גזרים חתוכים לעיגולים

1 פלפל אדום חתוך לרצועות

1-2 פלפל חריף חתוך לרצועות

2 כפיות אבקת קארי

1 ראש שום קצוץ

מלח

חופן כוסברה

2 כוסות מים


אופן ההכנה:

- מחממים שמן בסיר ומשחימים בו את העופות. מוציאים.

- באותו הסיר מטגנים את הבצל והשום עד להשחמה ומוסיפים את יתר המרכיבים ומחזירים את העוף לסיר, מתבלים ומוסיפים את המים.

- מביאים לרתיחה,מנמיכים את הגז ומבשלים עוד שעה עד לצימצום הנוזלים.

- מגישים עם אורז לבן.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת