77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

עוגיות במילוי דודבנים חמוצים של אימי ז"ל " פסטליקוס דה וישניה"

עוגיות במילוי דודבנים חמוצים של אימי ז"ל " פסטליקו...

לעדה הנה המתכון שביקשת בהצלחה !!!

לא הכנתי אותם אף פעם הצילומים פה הם מבית אימי ז"ל.

בעונת הדובדבנים אימי ז"ל היתה קונה כמה ק"ג של דובדבנים חמוצים מסוג"וישנייה"מגלענת אותם ,מחלקת לשקיות של ק"ג ומקפיאה.

בצק

כוס קפה חמאה מומסת

כוס קפה שמן

כוס קפה חלב

קמח כמה שנכנס , שהבצק יהיה לא רך ולא קשה

2 כפות סוכר

מילוי

1ק"ג דובדבנים וישניה קפואים
לשים במסננת עם קערה מתחת,
למשך לילה.
לשמור את המיץ,

לבשל את המיץ עם כוס סוכר
להוסיף 2 כפות קורנפלור
להוסיף את הדובדבנים ולקרר.

אופן הכנת העוגיות תנסי לשחזר

לפי הצילומים, ברור שבאחד הימים אנסה.

לאפות ב180 מעלות כ40 דקות

כשיוצאים מהתנור לגלגל אותם בקינמון ואבקת סוכר (לערבב אותם ביחד) יוצאים בין 16 ל18 עוגיות.

אשמח לשמוע חויות.

 

מאותם דובדבנים הכינה את העוגה הבאה


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת