77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פאי דלעת (עוגיות קלבסה)

פאי דלעת (עוגיות קלבסה)

מתכון של אימי ז"ל שאכלתי רק אצלה תמיד אמרתי אני לא מכינה

היא הכינה עוגיות אישיות וזו המון עבודה , השבוע חגגה אימי ז"ל יום הולדת

ומרוב געגועים הכנתי  בכל זאת  בצורת פאי.

מצרכים לתחתית

חצי כוס שמן

חצי כוס חמאה מומסת

חצי כוס חלב

חצי כוס סוכר

1 כפית קינמון

2 כוסות קמח לפי דברי אמי כמה שנכנס תלוי בגודל הכוסות, (המרשם הוא אותה כמות חמאה שמן וחלב) מהבצק הזה מכינים גם דברים מלוחים

מצרכים למילוי

3/4 ק"ג דלעת  חתוך לקוביות

1/2 כוס מים

3/4 כוס סוכר חום

1 כוס אגוזים

1 כפית קינמון

לבשל את הדלעת בחצי כוס מים,ברגע שהתרכך לשפוך את המים להוסיף 3/4 סוכר חום ואת האגוזים להמשיך לבשל על אש גבוהה עד שהמים מתאיידים.

אופן ההרכבה

לצפות את תבנית הפאי בבצק גם בדפנות

לזרות על הבצק כפית קינמון

לצקת את המילוי ועל המילוי לפזר עוד כפית קינמון

לאפות בחום 180 מעלות כשעה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת