00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

תופרת חלומות

עוגה על מקל שוקולד תפוז cake pops

29/07/2011

באנגלית קוראים להן cake pops

הן נראות כמו סוכריה על מקל, אבל נטעמות כמו שוקולד מפנק במיוחד.

פופ קייקס שוקולד תפוז

תבנית אינגליש קייק עם עוגת תפוזים מוכנה (מותר קיצורי דרך)

1/2 חבילת גבינת שמנת מסקרפונה של גד

100 גרם שוקולד לבן  

100 גרם שוקולד חלב

מגש עם נייר אפיה

מנז'טים קטנים

סוכריות צבעוניות/ קוקוס/ תלתלי שוקולד בצבע מנוגד לקרם (מגורר)

מקלות לסוכריות / שיפודי במבוק עבים חתוכים לשניים וקטומי החוד.

הכנה:

לטחון את העוגה במעבד מזון לפירורים, להוסיף את מחצית גבינת המסקפונה

לכדרר כדורים נחמדים, להעמיד אותם על תבנית עם נייר אפיה.

להכניס למקרר לצינון ויצוב.

להמיס את השוקולד מעל מים (באן מארי), או במיקרו (דקה / דקה וחצי במיקרו) ולערבב עד המסה מלאה.

לטבול כל מקל בשוקולד הנוזלי ואז בכדור החמוד (השוקולד כדבק).

אחרי שלכולם יש מקל, מומלץ לצנן חצי שעה במקרר (החום פה, משהו!) לצפות בשוקולד ומיד בסוכריות/תלתלי שוקולד/קוקוס.

הבת שלי מאוד נהנתה משלב הטבילה והקישוט.

כשמצפים בשכבה ראשונה- להרים כפית מלאה שוקולד ולגלגל בעדינות את הכדור על הכפית.

קישוט- עם חוטים וטיפטופים של השוקולד בצבע ההופכי:

ליבוש הפופס, חוררתי מגש של 30 ביצים (תבנית ביצים) עם שיפוד במבוק והעמדתי בו: (אם היה לי גוש קלקר זה היה יעיל יותר, אבל השתמשתי במה שהיה זמין)

 

שתי אפשרוית תצוגה:

העמדה בתוך קלקר או הפוך (על הראש) בתוך מנז'ט או על התבנית.

לשמור בקירור עד ההגשה.

הנה ההגשה שלי, בארוחת הערב החגיגית לכבוד אמא שלי שחגגה יומולדת.

הן היו להיט! וטעימים ביותר...

 

הנה עוד רעיונות והדרכות לעוגה על מקל - קייק פופס:

כל תמונה מובילה למתכון והוראות הכנה


 

הדרכה של נועם אלון, מתוק.נט

בתיאבון!

עינבל

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

47 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל עינבלית אלא אם צויין אחרת