00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

פלפל שושקה- ממולא

ברגע שפגשתי אותם על מדף הירקות בסופר הבנתי שהפעם לא אהפוך אותם לקלויים בתחמיץ

הם היו כה יפים ומזמינים וידעתי שאשדרג אותם למילוי.

 

רחצתי אותם ורוקנתי בזהירות יתרה כדי להשלים את הניקוי 

נעזרתי בכף פריזיאן שהותירה את חלל הפלפל ללא שיירי גרעינים

 

הכנתי את המילוי:

אורז, בשר טחון, תבלינים, עשבי תיבול

 

דללתי מעט את רוטב העגבניות שהיה מבושל מראש. 

מרכיבי הרוטב: עגבניות רכות, בצל, קוביות פלפל בהיר, תבלינים. 

 

הפלפלים כבר ממולאים . 

לא דחסתי חלילה ותמיד לזכור שיש להותיר מקום תפיחה לאורז. 

הכנסתי לסיר,  יצקתי את מלא הרוטב. הוספתי שתי שיני שום והבאתי לרתיחה. 

השמשכתי לבשל עוד 40 דקות לערך. 

 

ויש לנו מנה. 

בתאבון

 

 

אל תפרדו ממני בטרם...
כי אשמח ואודה לכל תגובה בבלוג, לכל לחיצה על: אהבתי ועל: 

שלכם תפו 

 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת