00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

כרוב כבוש

 

    

 

                                                                                              

                                                                            

 

 

כרוב חמוץ כמו  בדוכני השווארמה והפלאפל.

חומרים:

1 כרוב גדול כ 1  וחצי ק"ג

1 ליטר  חומץ הדרים בדרך כלל 1 בקבוק-אני משתמשת בחומץ תפוחים

2 כוסות מים

1/2 כפית כורכום

קורט סוכר

אבקת עמבה בערך  2 כפות או מעט פחות

כ 3 כפות מלח

פלפל חריף אופציונאלי

הכנה:

מרתיחים קודם חומץ ומים ומניחים בצד שיתקרר.

שוטפים את הכרוב חותכים לרצועות דקות מניחים בקערה גדולה  מוסיפים מלח(חוץ  מה 3 כפות שרשמתי) מעט מים מערבבים מכסים ומשהים בצד ל2 –3 שעות .

לאחר שעתים שלוש שוטפים את הכרוב סוחטים ומסננים היטב מהמים.

מוסיפים לכרוב את החומץ שהתקרר את התבלינים המלח, הפלפל אם החלטתם לשים  ומערבבים היטב.

מעבירים לצנצנת .חשוב שהמי החומץ  יכסו את כל הכרוב.

סוגרים היטב מניחים בצד ומחכים כ-  3 -  4 ימים.

לאחר מכן להעביר למקרר.

נשמר המון זמן במקרר

לדאוג להוציא חמוצים עם מזלג ולא עם הידיים

בהצלחה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

42 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת