00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל בטעם של עוד - ממטבחה של יוכי

פלפלים ממולאים - פרווה

 

 

כידוע בשבת  נוהגים לאכול 3 סעודות. אצלנו בד"כ הסעודה

השלישית היא סעודה שבסיסה ארוחה פרווה על בסיס של דגים וסלטים לרוב או אחר...

אחת ההצעות שלי לסעודה זו  שאני מאמצת מזה מס' פעמים -  פלפלים ממולאים באורז -מעט חמצמץ וטעים.

הארוחה אינה כבדה וטעמה מותיר טעם של עוד...כהכנה לסעודה הרביעית!:P

 

פלפלים ממולאים באורז/יוכי (יוכי68)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

כ 5 פלפלים ירוקים בהירים/כתומים/אדומים חצויים לחצי לאורכם (נקיים מגרעינים)

עגבניה קצוצה דק

מעט שמן

בצל קצוץ דק

פטרוזיליה קצוצה דק

מלח, פלפל, א. מרק (לא חובה), מעט חוואיג' למרק, כף רסק עגבניות, מיץ מחצי לימון.

כוס וחצי אורז מבושל למחצה (אפשר במיקרוגל).

לרוטב:

בצל מטוגן במעט שמן

מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, א. מרק, רסק עגבניות ככף, מיץ מחצי לימון ומים עד גובה הפלפלים.

~~~~~~~~~~~~~~~~ההכנה~~~~~~~~~~~~~~

למילוי: לבשל במיקרוגל/על הכיריים כוס וחצי אורז בכמות גדולה של מים למשך כ 10 דקות - חצי בישול.

לסנן את האורז ולהוסיף: עגבניה קצוצה, בצל קצוץ, פטרוזיליה, מעט שמן, מלח, פלפל, מעט רסק עגבניות, מעט א. מרק וחוואיג' למרק ומיץ לימון - חשוב!

לערבב את כל המרכיבים ולמלא את סירות הפלפלים.

בסיר רחב וגדול לטגן במעט שמן בצל קצוץ, להוסיף את סירות הפלפלים ולטגן מעט מצד אחד.

להוסיף תבלינים , רסק עגבניות ומים ושוב לא לשכוח את הלימון - מוסיף המון!

להביא לרתיחה ולהנמיך - לבשל עד לצמצום הנוזלים  - בין חצי שעה לשעה.

 תהנו!

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

מהיכן מבקרים אותי?
free counters
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל יוכי68 אלא אם צויין אחרת