00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל בטעם של עוד - ממטבחה של יוכי

שקשוקת חצילים

 

באמצע היום, מחככת במוחי - מה אכין טעים, מהיר וקל - משהו לנגב בו את הלחם

ולהרגיש אח"כ שבע ומעודד?

אז מנה מהירה של שקשוקה משודרגת עם טעם של פעם - חציל וביצה : שילוב נ-ה-ד-ר!

 

שקשוקת חצילים/יוכי (יוכי68)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

חציל גדול חתוך לקוביות גסות עם קליפה מקולפת חלקית

עגבניה גדולה חתוכה לקוביות

גמבה קצוצה

5 שיני שום קצוצות

מלח, פלפל, כף רסק עגבניות, מעט פפריקה ומעט א. מרק (לא חובה), כמון - מי שרוצה

ביצים כמס' הסועדים

מעט מים ומעט שמן

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ההכנה~~~~~~~~~~~~~~~~~

במחבת גדולה ומעט עמוקה לחמם שמן.

להוסיף את קוביות העגבניה ולטגן קלות, להוסיף גמבה קצוצה וקוביות חצילים.

להוסיף תוך כדי ערבוב שיני שום קצוצות גס, תבלינים...לטגן מס' דקות.

להוסיף כף רסק עגבניות מהולה במים (בערך כוס) לצקת על התערובת ולהביא לרתיחה.

להנמיך ולהוסיף בעדינות ביצים שלמות...לבשל עוד 5 דקות בערך ...מכוסה .

להגיש חם עם לחם טרי ופשוט להתענג...תהנו!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

מהיכן מבקרים אותי?
free counters
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל יוכי68 אלא אם צויין אחרת