22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

שקשוקה

שקשוקה

שקשוקה היא המומחיות של אבא (ויש גם סוד...). לצד סלט ירקות קצוץ דק- מדובר בארוחה המשפחתית המושלמת!

החומרים:

1 בצל קטן קצוץ

2 שיני שום כתושות

1/2 פלפל חתוך לקוביות

3 עגבניות חתוכות לקוביות

3 כפות קטשופ (הסוד!)

ביצים כמספר הסועדים

1/2 כפית תבלין צ'ילי

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל במחבת ומוסיפים את השום.
  2. מוסיפים את הפלפלים ומערבבים.
  3. שופכים פנימה את העגבניות, מערבבים, מבשלים עם מכסה כ-10 דקות.
  4. מוסיפים את הקטשופ והתבלינים, מערבבים.
  5. להוספת הביצים 2 שיטות: הראשונה, לטרוף אותן קודם בקערה ואז להוסיף תוך כדי ערבוב למחבת ולהמשיך לערבב כ-2 דקות (זו הדרך של אבא). השיטה השנייה היא לצור גומות ברוטב, אליהן שופכים את הביצים בשלמותן ולכסות את הסיר (עד 10 דקות ליצירת חלמון נוקשה כמו בביצה קשה).

 

בתאבון! :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת