00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

חזה עוף ,שעועית ירוקה וחצילים-ארוחה במחבת אחד

 

 

אני רעבה, כבר צהריים. הפשרתי חזה עוף ועולה השאלה כיצד נאכל אותו היום....

אחרי לידה, אצלי לפחות, תמיד יש לי כמה עודפי משקל מיותרים, ולכן צריך לחשוב (כרגיל) על אוכל ללא פחמימות..  לפחות בצהריים :P

המנה הזו פשוטה מאד,קלה להכנה  וטעימה ביותר. עשיתי אותה חריפה , כמו שאני אוהבת, אבל זה ממש לא הכרחי.

הכמויות לא מדוייקות כיוון שזה תלוי בכמויות של החזה עוף והשעועית הירוקה ששמים אבל בגדול אני אתן את הכמויות לאוכל שהכנתי עבור 2 אנשים. 

חזה עוף,שעושעית ירוקה וחצילים- מנה פיקנטית

המצרכים:

פרפר אחד של חזה עוף

מעט סויה ( בערך 2 כפות)

ספריי שמן למחבת

2 כוסות בערך של שעועית ירוקה עדינה

כף גדושה של סלט חצילים יווני (מעדני מיקי )- סלט חצילים אדום.

מעט פפריקה מתוקה(בערך 3/4 כפית)

מעט פפריקה חריפה-למי שאוהב (בערך חצי כפית)

מעט מלח

ההכנה:

תחילה מניחים את השעועית הירוקה בכלי ושופכים לתוכו מים רותחים. נותנים לשעועית לעמוד כך כחמש דקות.

בינתיים במחבת שמים מעט ספרי שמן ואת הסויה. מכניסים את החזה עוף למחבת ולפני שמניחים אותו לגמרי ,טובלים אותו בסויה משני צדדיו.

נותנים לעוף כ3-4 דקות עד שמשנה צבעו והופכים אותו לצידו השני ואז מוסיפים גם את השעועית הירוקה,מסוננת ללא המים, תבלינים ואת סלט החצילים.

מערבבים בכף עץ את השעועית עם הסלט והתבלינים, מחכים עוד כשלוש דקות, עד שחזה העוף מוכן, מגישים ואוכלים.

טעים,משביע וללא פחמימות!

מנה כייפית, קלה ומזינה. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת